I really fucked it up this time

Fick ett halsband av mamma till konfirmationsgåva men var idag och böt ut det mot två ringar istället eftersom jag inte använder halsband.(förlåt för mina manliga och konstiga händer men ville visa ringarna).
Ringen längst ner fick jag av Victoria.
 
Mumford & Sons - Little Lion Man
 

Only know you've been high when you're feeling low

 
Godmorgon folk. Tänkte att jag ska börja lägga ut lite musiktips så här kommer en jättefin låt av Passenger. Hans röst alltså, åh så fin. 

28/5/13

Nu ska jag bege mig ut med min fina (longboarden) och leka cool. Under tiden jag skriver detta så blev jag himla sugen på vattenmelon så ifall någon vill köpa åt mig och komma hit med den så blir jag jätte glad okej bye.

The city that we love

 
Okej tänkte dela med mig av en jättefin låt av ett band kallat Bastille. Dom har även många andra bra låter hiho. LYSSNA PÅ LÅTEN, LOVAR NI KOMMER INTE ÅNGRA ER. 

Longboard

Äntligen har jag skaffat photoshop till min nya laptop. Vilket betyder att jag kan illustrera och redigera mina bilder igen. Kommer alltså börja lägga upp egna foton här ibland. Bilden ovan är tagen för någon dag sedan.

Tattoo

black-knife:

q
Hittade denna bilden på tumblr och tyckte tatueringen var riktigt fin. Något jag själv skulle kunna tänka mig skaffa, fast i mindre storlek. Kanske en i nacken eller bakom örat. Då hade det nog inte gjort så mycket att ha den hela livet. 

Fredag

Idag har jag misslyckats med att städa, åkt longboard, ätit glass och lyssnat på bra musik. Även sopat bort lite grus från vägen så det blev lättare för mig att åka longboard på vägen. Nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik. hejdo.

Wanties

Gjorde ett collage på fina saker igår. Har iofs redan longboard men tyckte den passade in så satte med den hehe. Ändrade bredd på inläggen idag bara för att denna bilden skulle rymmas utan att jag skulle behöva minska bilden. 

Ny tröja

Förlåt för dålig kvalité, bilden är tagen med min webcam men den får duga.Ville bara visa min coola t-shirt som jag hittade inne på Carlings igår, dessutom var den på rea woho. Nu ska jag städa. Igen. 

Åbo

Var till Åbo idag. Hittade några fina klädesplagg som jag kanske visar snart om jag har tid osv.
Idag hade jag föredrag i skolan, det sket sig, men orkar faktiskt inte ens bry mig.

Dreads

Hej jag saknar mina dreads så därför får ni en gammal bild från när jag hade dreads.
Idag åkte jag longboard för andra gången i mitt liv, åkte första igår. Det gick väl...fint. Ramlade iallafall inte. Nu ska jag fortsätta nörda tumblr. Hejdo.

Konfirmerad

Idag blev jag konfirmerad som antagligen alla de som läser min blogg visste, men säger det ändå för har inget bättre att blogga om. Efter kyrkan kom min släkt hit och det var ganska trevligt. Sedan kom Victoria hit också och vi lackade naglarna och var allmänt konstiga (ok jag var normal och hon var knäpp). 
Om någon är intresserad av att se presenterna jag fick så kan jag fixa ett inlägg om det, bara att säga till. Kan iallafall säga att jag fick en ny laptop av pappa så bloggar infrån den nu. Har inga bilder här såå får bli bildlöst inlägg. FÖRRESTEN, KLICKA HÄR SÅ HÄNDER NÅGOT COOLT.

I'm falling for your eyes but they don't know me yet.

Denna bilden dyker ofta upp på min tumblrdash och idag fick den pryda mitt inlägg. Gillar bilden. 
Idag fick jag ut historieprovet, blev godkänd woho party nej men blev glad. Förresten så blev jag döpt igår. Nu ska jag snart lägga mig och somna med fin musik i öronen (skoja i ögonen såklart men ni förstod väl det).

Ugh måndag

Här får ni en ful bild på mina fina skor som jag älskar.
Bloggen får tyvärr lida lite nu framöver när jag har ganska mycket att göra. Konfirmationen, prov, förhör, projekt deadline osv. Sen vet jag inte ens om någon orkar läsa längre. Mina inlägg är tråkiga och det vet jag. 
Nu ska jag iaf tillbringa dagen med att läsa på historieprov som jag har imorgon, sista provet denna terminen och sista historieprovet i grundskolan.

Cravings

thepolywhore:

noon ride by carolin3miller featuring flat shoes
Hade inte tackat nej till det på bilden, förutom solglasögonen. Men tyvärr säger min plånbok nej till det. 
Sitter just nu i skolan och har engelska, mhm mycket aktiv elev since 4 ever. Nej men var klar med det arbetet jag skulle göra så. Nu ska jag fortsätta vara aktiv på weheartit.
See you later aligator. Nej det där var inte roligt HEJDÅ VÄNNER.

Let me hold you in my arms

BEFINNER MIG PÅ PLATSEN OVANFÖR JUST NU nej skoja befinner mig hemma. Klagar dock inte då vädret här hemma är jättefint och varmt och bra. Hängde med Rebecka idag efter skolan pga slutade ett osv fedt nice det också. Imorgon är jag ledig woho nej men så ska man tillbringa tid på ett lägerställe från 9-3 pga var sjuk och kunde inte åka på konfirmationslägret. Jättekul verkligen. HEJDO DUDES.

Längtar till sommaren

Asdfghjkl. Längtar jättemycket och nu är det inte ens länge kvar. Är dock lite mycket stressad. Men det ordnar sig nog. Har ju ett långt sommarlov att se fram emot. Tänk att få äta massa jordgubbar, åh jävlar vad gott. 
 

Ritat.

Har inge bloggat pga varit sjuk och har inte haft någon ork till något tyvärr. Men idag tog jag tag i det och satte mig ner och ritade. Resultatet blev det här. Ska nog illustrera nu. Hejdo.

Younger than we're ever going to be

Hittade en fin bild på tumblr som fick pryda inlägget. Förlåt för usel blogging senaste dagarna. Har varit sjuk så ja blame it on that. Var nyss i kyrkan och fick min nästsista stämpel, snar blir jag ju konfirmerad wie.
 
Nästa vecka kommer min mormor och morfar hit och stannar i två veckor, åh vad jag har saknat dom och blir nog bra för mig att träna på min danska höhö. Hejdo tror jag ska äta snart.

RSS 2.0