Maybe you're gonna be the one that saves me

Får bli ett väldigt snabbt inlägg nu eftersom jag måste packa. Åker nämligen till pappa idag så vet inte hur bloggningen kommer bli där. 
Idag delar jag med mig av en cover. Det är Ed Sheeran som sjunger låten Wonderwall som ursprungligen är en låt av Oasis.
 

Like crazy


Tittade nyss klart filmen Like Crazy och tycker definitivt den var sevärd så alla ni som inte sett den borde se den. Annars så har jag faktiskt inte gjort något vettigt idag. Ska kolla några avsnitt av New girl ännu.

Do I wanna know?

sassist:

follow for more posts like this
Kaktusar är fina. Bild från tumblr.
 
Idag har jag bestämt mig för att sitta inne hela dagen och kolla på filmer och sedan måste jag också fota några bilder till en utställning. Igår blev det ingen bloggning men jag var hemma hos Anni nästan hela dagen och när jag kom hem satt jag uppe till klockan 3 och tittade på new girl.
 
Idag delar jag med mig av låten Do I wanna know av artic mokeys.
 

I don't know where I am going to rest my head tonight

 
Sitter och lyssnar på two door cinema club och väntar på att semlorna som mamma bakat ska svalna. Ska snart kolla några avsnitt av New Girl och försöka gå i tid och lägga mig ikväll (Good luck with that Anna).
 
Förövrigt så var det någon som sa att jag skulle lägga upp musiktips här på bloggen så nu tänker jag tipsa om en av two door cinema club's låtar. 
 

I can't compete

En fin gif jag hittade på tumblah
 
Jag.är.sämst.på.att.blogga. 
Länge sedan sist igen, ingenting intressant har hänt så har inte haft någonting att skriva om. Men iallafall, idag flyttade jag hem igen och det betyder wifi = antagligen mer aktiv bloggning. Ska packa upp och städa nu men kanske slänger in ett inlägg senare eller något. 
 

Empty

3 bilder från min tumblr
 
 
Men oj vad tomt det var här. Ber om ursäkt för det. Under tiden jag varit borta så har jag bara njutit av det som finns kvar av sommarlovet (som förövrigt gått väldigt fort). Igår skulle jag fota men det regnade så fick inte många bra bilder. Under denna veckan har det mest regnat så har hållt mig innomhus och tittat på filmer.
Idag tänker jag försöka göra lite fint på bloggen.

Hangover part 3

Igår åkte jag och Rebecka in till åbo och kollade på Hangover 3:an och måste bara säga att den var himla rolig! Ni som inte sett den borde absolut se den. Idag har jag simmat en gång och bara tagit det lugnt.


Sämsta bloggaren på jorden

Alltså oj här var det tomt. Har varje dag haft i tankarna att jag skulle slänga in ett inlägg men har tyvärr inte blivit av. På måndagen var jag till flowpark, tisdag gjorde jag ingenting, onsdag kom Camilla hit, torsdag åkte vi med båten till bekanta, idag for Camilla och en av familjerna här hem.


Summertime sadness

Försökte blogga igår men internet var tyvärr för dåligt. I förrgår åkte vi båt till 3 olika öar och igår gjorde vi inget speciellt. Vattnet var himla varmt idag så simmade i en och en halv timme ungefär.
Blog ya later.


Heaven is a place on earth with you

aw hittade en söt bild på tumblr.
 
Förlåt för min väldigt dåliga uppdatering men jag är bosatt på stugan fram tills gud vet när och well internet här suger och helt ärligt så har jag inte haft något att säga heller. Men jag kan försöka slänga in ett inlägg nu och då.
Idag suger vädret så jag har planerat att stanna inne hela dagen. 

RSS 2.0