Mobilbloggning



Får bli ett snabbt inlägg via mobilen nu eftersom jag snart ska sova. Det blir att stiga upp tidigt imorgon eftersom jag ska på Victorias konfirmation.
Bilden är från tumblr, tyckte den var rätt fin.


I would like to call you mine

Ilustrerade denna ganska snabbt igår kväll. 
Idag var jag till stan med pappa och Mathilda, hittade två tröjor på bikbok som var på rea så haffade dom. Sen såg vi filmen The Host på bio. Den var inte så himla bra enligt mig dels för den inte var spännande. Imorgon åker jag hem till mamma eftersom jag ska på Victorias konfirmation på måndag. Nu ska jag kolla på PLL så hejdå.

Illustrerat

Hade lite tråkigt och ville vara kreativ så jag testade på att illustrera. Kan säga att det inte var lätt att göra det förhand med en mini laptop men är ändå nöjd med resultatet med tanke på att hur den är gjord. Ni får jätte gärna lämna kommentarer och berätta vad ni tycker. Nu i efterhand märker jag att jag glömde göra något åt ögonbrynen menmen.

Hos pappa

Idag åkte jag till pappa, ska stanna här tills söndag. Just nu sitter jag med pappas katt i famnen och nördar tumblr. Min arm tappar snart känseln tror jag men Naala vill inte gå bort. Godnatt.

Narkoman

Ritade lite snabbt ikväll något som liknar en narkotika påverkad kille. Med septum. Nästan alla mina ritningar på människor innehåller en septum haha. 
Idag fick jag världens äckligaste sår på foten som gör så himla ont och blödde i en halvtimma. Vsg för onödig info. Hejdo.

Pug

Naw kolla vad söt. Alltså åh mops valpar är ju himla gulliga. Så oskyldig den ser ut. Iallafall, idag efter skolan åt jag pizza med Victoria och Elin. Annars har det väl inte hänt något speciellt, as usual då. På onsdag åker jag med Ida in till Åbo och köper klänning till Victorias konfirmation. 

I feel empty

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Igår överraskade jag och några andra bästa Ida och tog henne med till megazone, som var något av det roligaste som finns. Ni som inte vet vad det är, googla. Ni som inte provat, prova. Ska definitivt göra det igen. Idag har jag mest städat och typ..gjort random saker.

Ny header

Woho har gjort en ny header. Har faktiskt ritat den själv och sedan scannat in och gjorde det till en header. Kvalitén är ju inte världens bästa men den får duga.

Make it stop

Jo men snygg bild ellerhur? Eller inte.
 
Åh äntligen fredag. Har dock gått himla snabbt vilket är positivt. Dagen ska jag spendera genom att städa mitt rum och sedan rita resten av dagen, kanske plugga lite på ett finskaprov jag har på tisdag också. Vi får se. Blog ya later. Ha en bra dag.

You can choose to be happy

Tänkte dela med mig av en fin bild från tumblr eftersom jag inte riktigt har några egna. Det händer inte så mycket intressant i mitt liv så vet inte vad jag ska blogga om. Får bli kort bara. Är himla törstig så ska dricka några glas vatten nu. Godnatt.

Lights will guide you home

Ritade detta för ca en vecka sedan om jag minns rätt. Sitter just nu och försöker lära mig illustrera men det går inte så himla bra. Fast man kan ju inte vara bra första gången. Ska nog rita något, på papper. 

Scanner

Idag fick jag vår scanner att fungera så testade scanna in en bild jag ritade ikväll. Kvalitén är inte den bästa men den duger faktiskt tycker jag. Ni kommer nog få se ganska många ritningar här nu eftersom jag verkligen älskar att rita. Sen ska jag försöka lära mig att illustrera också. 

Being as in love with you as I am

Mathilda ville inte komma med ut så jag orkade inte gå själv. Istället städade jag lite. 
Ska förresten försöka kolla med mamma om vår scanner fungerar, då kan jag börja lägga upp bilder jag ritat här, utan att behöva ta kort med mobilen eller kameran. 

Godmorgon

Hittade denna gif:en på tumblr och tyckte den var ganska rolig så ville dela med mig av den här på bloggen. 
 
Förlåt för dålig uppdatering igår, men jag har en orsak. Efter skolan gjorde jag och Victoria en kaka åt Elin som vi skulle ta med hem till henne. Sen klockan 7 ungefär åkte vi hem till Elin och såg på High School Musical. När jag kom hem skulle jag sova i en halvtimma och sedan rita men sov dock längre än det. 
 
Nu ska jag klä på mig och sedan tror jag jag ska gå ut på en promenad med kameran. Ska fråga om Mathilda kommer med också. Funderar även på att se en film ikväll så ni får gärna tipsa om bra filmer.
 
Hörs! :)

Septum

 
Åh jag vill så gärna ha en piercing i näsan, septum som det kallas. Dock har jag ett problem, jag får inte pierca mig för min mamma. Alltså finns nog inget snyggare man kan ha i ansiktet än septum. Ska tjata riktigt ordentligt så jag kanske får lov tillsist? Värt ett försök är det. 
Bilderna är från weheartit förresten. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haunted

"Haunted by the monster inside me."
 
Ville säga grattis på födelsedagen åt bästa Ida, hela 15 år fyller hon. GRATTIS IDA!!! 
 
Sitter just nu och lyssnar på musik och ska läsa till ett fysikförhör jag har imorgon. Kanske ritar lite om jag hinner, måste också duscha. 

söndagsångest

Smakade på denna idag, mums säger jag bara. Inte min favorit direkt men den var god.
 
Usch, måndag imorgon då. Vill inte alls till skolan. Vill bara stanna i min säng förevigt. Jaja nu ska jag inte vara så negativ. Positivt är att..det håller på att bli vår. 
 
Förresten så fyller fina Elin år idag. Tycker ni alla ska gå in på hennes fina blogg här och gratulera henne. 
GRATTIS ÄRHLIN! 

Pitch Perfect med Ellen och Ida

Tumblr_miye4swxa81s6wgako1_500_largeTumblr_mhlmvxasoe1qmziomo1_500_large
Idag har jag varit och se Pitch perfect på bio. Åh vad bra film. Fat Amy är ju bara bäst. 
Före filmen började hade vi lite tid så vi gick och kollade i Ginatricot och Carlings. Hittade ett linne från Gina och en mössa från Carlings. 
Ska försöka gå och lägga mig i tid ikväll, fick himla ont i magen plötsligt.
 

You're my wonderwall

Har ritat ikväll igen, är dock inte klar och det synns nog. Alltså älskar verkligen att rita och vill gärna bli bättre på det. Ni får gärna slänga iväg en kommentar och berätta för mig vad ni tycker, även kritik tas emot så jag lär mig bli bättre.
 
Tror faktiskt jag ska lyssna på musik sen lägga mig, imorgon blir det nämligen en sväng till Åbo med fina Ellen och Ida.

fishbone

 
Får bli två bilder från min instagram idag, den översta satt jag nyss och ritade, blev inte så himla nöjd med mönstret och färgerna blev omatchande men det synns ju inte på en svartvit bild. Den nedersta bilden föreställer inte ett kors om någon skulle få för sig det utan det föreställer ett plus tecken. 

Kærlighed til te

Te måste ju vara något av det godaste som finns i drickväg. Det tycker iallafall jag. 
Någon annan än jag som tycker att det skulle kunna bli vår snart? Är totalt trött på snö och kyla. Det ska bli +5 grader imorgon så får hoppas lite av snön smälter då. 
 
Idag har jag då varit i skolan, det gick rätt segt men vi fick missa ena geografi lektionen för en föreläsning om ätstörningar. Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik och ska rensa lite på min tumblr. Förresten så ber jag om ursäkt ifall mina bilder är ganska dåliga, min inspiration är inte på topp just nu.

Stuck in her daydream

Idag efter skolan gick jag och Ida hem till henne. Det blåste och snöade och trottoaren var inte plogad så det var massa snö där vi gick. Usch säger jag bara! Jag som trodde det skulle bli vår och så bara snöar det ännu mer. Iallafall, när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle sova i en halvtimme men det slutade med att jag sov ända tills nu. En viss person kommer ju få dåligt sömn ikväll har jag på känn. 

Söndag

Vet att bilderna ovan är jättekonstiga menmen. 
Idag vaknade jag vid 10 för jag skulle till kyrkan (måste gå 7 gånger före konfirmationen). Sedan kom jag hem och slöade tills pappa hämtade mig och min syster. Nu sitter jag här i min säng och ska lyssna på musik. Tror jag ska försöka gå och lägga mig i tid så jag är pigg imorgon när det är skola. 
 
 

Te ur en muminkopp

Vaknade vid 11 idag men låg kvar i sängen och slöade i nån timme. Planerna för idag blir att försöka städa rummet och senare ikväll sticker jag iväg till Ida och kollar på film. Ganska mysigt enligt mig. 
Hoppas ni alla får en riktigt fin lördag! 

1/2/2013

Idag har jag varit i Åbo med Ida, vi skulle ju fota men vädret sög så vi gick mest runt i affärer. Hittade två tröjor från Gina faktiskt. Sen tog vi några bilder också, mina blev inte så himla bra eftersom det var så himla kallt och orkade inte riktigt ta så ordentliga bilder. Nytt försök en annan gång. Bilderna ovan är iallafall från idag, väldigt mörka och ja svartvitt som jag gillar det.
 
Ha en trevlig fredags..vad man nu ska säga, det är iofs inte så mycket "kväll" längre.

RSS 2.0