You don't know me yet

Måste verkligen dra ut och fota någon dag. Får se om jag kanske tar kameran med till Åbo på fredag, har tvingat Ida med mig. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med lite kompisar. Ska försöka gå och lägga mig i tid ikväll så jag är pigg imorgon eftersom vi har en ganska jobbig skoldag och sedan måste jag på badminton på kvällen, vill inte alls dit faktiskt men mamma tvingar mig testa en gång till. Nåja, får se hur det går.

Sweater weather

Tumblr_m7gb94d1p71qbh4p6_large
 
Idag hade vi typ utedag i skolan, eller vi åkte till ett ställe som heter Meri teijo där man kan åka slalom, snowboard, skida eller pulka. Sen gick jag hem till Ida och var där en stund. Provade även på badminton idag med Ellen, helt ärligt så gillade jag inte det så mycket. Nu ska jag ta en dusch och sedan göra matteläxan. 
 
The Neighbourhood - Sweater weather (klickbar länk)

Försöker mig på att blogga

 
Jag har bestämt mig för att försöka börja blogga igen, jag valde att göra en ny blogg så jag liksom kan börja om totalt. Nya inlägg. Nya bilder. Ny design. Vi får se hur det går denna gången, har haft väldigt mycket i skolan senaste tiden och därför tog jag en paus från bloggandet, har även inte fotat seriöst sedan snön kom så om någon vill fota med mig nån dag, säg till. Ska göra en liten presentation i menyn tror jag och även försöka få in nån bild där så ni som inte läst mina förra bloggar vet lite om mig. 
Hoppas ni vill fortsätta gå in här och kolla, jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0