Let's get undressed

Var ute och hoppade på studsmattan idag för första gången iår. Kul var det men hade något fel i ryggen så gjorde jäkla ont. Sedan har jag pluggat lite och firat lillsyrran som fyllde 12. GRATTIS TILL DIG GURL OM DU LÄSER DETTA. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och gråta över att det är skola imorgon. Hihu.

Vans

Wiho igår hittade mamma mina vans som hade tappats bort under vintern. Älskar de så mycket, mina favorit skor. Obs de är blåa och svarta. 


Flicka

Ritade denhär flickan idag. Tyvärr ser den inte alls lika fin ut efter att jag scannade in den på datorn. 
Nu ska jag göra i ordning min säng som ser kaos ut och kanske sova. 

Önskerubriker

Jag har ingen aning om vad ni är intresserade av att läsa på min blogg och jag har själv inte heller världens inspiration så jag tänkte att nu får ni som läser väldigt gärna ge önskerubriker eller saker jag ska blogga om. Hade varit jätte snällt av er, tack! 

Ny design

Fixade en snabb och enkel design nyss. Får bli så tills jag hittar på något bättre.
 
Gjorde en sorts "moodboard" idag i skolan där man egentligen skulle samla sina drömmar men min blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Kan scanna in den på datorn och visa imorgon. Hade inte tid nu så istället får ni se på en "moodboard" (vet inte vad jag ska kalla det) som jag hittat på tumblr. 

Collage

Hittade ett fint collage på tumblr. Hade inte direkt sagt nej till det på bilden.
Wiho fredag. 

Pratat med kusinen

Idag har jag pluggat till ett tyska prov som jag har imorgon, började gråta och skratta pga kunde ingenting och det var roligt men på samma gång dåligt. Sen fick jag prata en stund med min kusin i Danmark som jag inte träffat på två år, hon var såå söt och hade vuxit massor, det hörde man haha. 
Ugh måste vakna 8 imorgon pga det där äckliga tyskaprovet. 

Ugh

Ugh. Är en så dålig bloggare. Fattar inte hur ni (vem ni än är) orkar gå in på min blogg. 
Tanken med denna bloggen var att jag skulle publicera mina egna foton, vilket inte lyckas eftersom jag inte fotar längre. Har inte rört kameran på en månad ungefär. Sorgligt jag vet. Men sånt händer ibland, får försöka ta tag i det till sommaren och hoppas på att intresset kommer tillbaka.
Anyways, jag har bestämt att bloggen får bli lite mer personlig. Tror det funkar bäst så. Ska ändra designen så snabbt som möjligt.

Ginger

Råkade visst bli ginger idag. Dock är färgen mycket ljusare irl. Färgar kanske mörkare senare i livet. 
Kollade på film med mamma nyss och borde egentligen sova pga måste stiga upp tidigt imorgon för att gå till kyrkan. Har 3 gånger kvar före konfan så måste tyvärr.

oj hjälp förlåt

Hjälp förlåt hade totalt glömt bort bloggen, åh vad pinsamt. Hoppas några ännu läser.
Idag var jag och shoppade. Hittade en vårjacka, kanske inte kan använda den riktigt ännu men. 
Hihi så ska jag göra en sak ikväll men det är en hemlis än så länge tyvärr.
 

Too bad for u

Idag har jag lyssnat på musik, ätit och illustrerat. Som vanligt. Ska berätta något konstigt nu: Jag har inte söndagsångest idag. Konstigt. Väldigt konstigt. Nu ska jag lyssna på musik och kanske illustrera om jag orkar. Hejdo.

Seg

Sorrynotsorry för dålig bloggning. Har inte haft något att säga tyvärr. Idag har jag ritat och illustrerat och sovit. Är himla hungrig så ska göra tonfiskmackor nu. Hejdo peeps.

Det kommer aldrig vara över för mig

Ritade detta idag. Blev inte alls nöjd men ni får se ändå. Har inte mycket att säga idag heller så får bli kort inlägg. Sen snöade det ju lite mer idag. Usch så förbannad jag blir. Vill ju ha sommar.

söndagsångest

Hade ingen annan bild så fick tyvärr bli en på mig från min instagram. 
Har inte mycket att säga annat än att jag sitter här med söndagsångest. Har geografiförhör imorgon och förstår inte ett skit. Sen ville jag säga att Tyra är boss och Mi är snygg och rolig och allt sånt fint man kan komma på. Hejdo.

Lördag

Åh vad jag saknar sommaren när jag ser denna gifen. Snart så.
 
Förlåt för dålig uppdatering. Har inte riktigt någon inspiration. Ikväll var jag hos Ida och chillade, vi skulle gå och köpa glass men precis när vi kommer fram stänger de. 
 
Förresten så köpte Jonte 1 månad Spotify Premium åt mig idag, om du läser detta, tack jättemycket ännu en gång! 
 
Är himla trött så ska dricka något och sedan sova. Godnatt.

Loverboy

Ritade denna i mitt engelskahäfte och därför är det rutigt. 
Stannade hemma från skolan idag pga sjuk, kändes som om jag skulle svimma när jag hostade men det är lite bättre nu iallafall. På torsdag öppnar Finlands största h&m i närheten av mig så ska dit med Victoria hiho.

RSS 2.0